Ajankohtaista
huhti 07

Vinkkejä ja tukea etäkokouksiin

Tämän hetken kuuma aihe on etäkokouksien järjestäminen. Useat pienet yhdistykset ja verkostot miettivät erilaisia keinoja etäkokouksien järjestämiseen liittyen, sillä toimintaa ei kannata pysäyttää koronatilanteen takia. Olemme laatineet artikkeleita helpottaakseen teitä etäkokouksien järjestämisessä. Materiaalit soveltuvat erityisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta etäkokouksien järjestämisestä tai järjestäjä on vasta aloittelija etäkokouksien parissa. Artikkeleiden lisäksi järjestämme koulutuksia ja annamme etätukea aiheeseen liittyen.

Useat etäkokoustyökalut ovat helppokäyttöisiä ja tuovat uutta vauhtia toimintaan. Kokous voi saada myös osakseen sellaisia osallistujia, jotka eivät usein pääse tavallisiin kokouksiin. Kannattaa ajatella etäkokouksen käyttöönotto mahdollisuutena ja toiminnan digiloikkana!

Lue aiheen artikkelit:
Mikä on sopivin tapa järjestää etäkokous pienessä yhdistyksessä?
Näin rakennat onnistuneen etäkokouksen!
Etäkokouksen voi järjestää helposti ja ilmaiseksi Skypellä!

Etäkokouksen järjestämisen alkeet -etäkoulutus / 1 h
Kouluttaja: Joonas Karhinen, yhteisöaktivaattori, Heimohautomo
Opetamme järjestämään etäkokouksen tavallisella Skypellä, joka on ilmainen
yhdistyksille ja helppokäyttöinen. Ilmoittaudu tästä!
To 16.4. klo 17-18
Ma 20.4. klo 15-16
Ti 5.5. klo 16-17

Etätuki
Tarjoamme ilmaiseksi etätukea toimijoille, jotka eivät onnistu etäkokouksen järjestämisessä ilman lisätukea. Voit myös kysyä lisäapua etäkokouksien laadun kehittämiseen.

Heimohautomo-hankkeen tuki etäkokouksien järjestämiseen