Ajankohtaista
touko 28

Kyläretki lauantaina 8.6. – Vuolenkoski, Vierumäki ja Pyhäniemi

Lähde mukaan opastetulle retkelle ihastumaan kylätunnelmaan!

Avoimet Kylät -päivän Kyläretki järjestetään lauantaina 8.6. Lähtö Lahden torilta (Marolankadun turistipysäkki) klo 9.30 ja paluu takaisin noin klo 15.00. Hinta 10 €, sisältää kuljetuksen ja opastuksen. Kaikissa kohteissa mahdollisuus nauttia suolaisia ja makeita kahvilan antimia.

Retkikohteet:
Koko päivän opastettu kyläretki alkaa idyllisestä Vuolenkosken kylästä Pohjois-Iitistä. Siellä on aikaa tehdä ostoksia tai nauttia torikahvit perinteikkäällä kesätorilla. Matka jatkuu Vierumäen kylään Heinolaan, jossa on kylätapahtuma, peräkonttikirppis, vohvelikahvila ja tutustumista museojuniin. Pyhäniemessä vierailemme avoimien ovien tapahtumassa Ehtootiellä. Kohteessa mm. kotieläimiä, kukkatyöpaja ja pomppulinna.

Ilmoittautuminen on sitova: https://forms.office.com/e/CCHLAapTjG
Maksu kerätään bussissa käteisellä (tasaraha) tai MobilePaylla.

Lisätiedot: Tiina Västilä, kyläaktivaattori / Päijät-Hämeen Kylät: info@phkylat.fi tai 044-712 4208