Ajankohtaista
touko 20

Avoimet Kylät -päivä kutsuu kyliin lauantaina 8.6.

Avoimet Kylät -päivä on Suomen suurin kylätapahtuma

Avoimet Kylät -päivä kutsuu mukaan valtakunnalliseen juhlaan, joka järjestetään 8.6.2024 valtakunnallisesti jo kymmenettä kertaa!  Luvassa on vauhdikasta menoa ja unohtumattomia hetkiä, kun yli 150 000 innokasta kylämatkailijaa valtaa kylät ympäri Suomen.

Tapahtuma tuo kylät parrasvaloihin ja lähimatkailukohteiksi, sillä päivä on täynnä kylien lumoa ja elämää. Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät vierailijoille monipuolista ohjelmaa. Ohjelmassa on perinteisten pihakirppisten lisäksi paikallisia herkkuja ja monenlaisia aktiviteetteja kyläbingosta kyläralliin.

Tapahtumakartalta löytyy yli 500 tapahtumaa, etsi lähimmät osoitteesta: https://avoimetkylat.fi/

Tapahtuman löydät somekanavista aihetunnisteilla: #avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä