Ajankohtaista
huhti 05

Maakunnallinen Kyläkalaasi Vesivehmaalla 4.5.

Vuoden Kylää juhlitaan Vesivehmaan Jenkkapirtillä 4.5. klo 14. Maakunnallinen Kyläkalaasi pitää sisällään ruokaa, juhlallisuuksia ja musiikkia. Tervetuloa mukaan iloiseen kyläjuhlaan. Yhteistyössä ja Vuoden Kylää muistamassa: Asikkalan kunta, Päijät-Hämeen Liitto ja OP Järvi-Häme

Jenkkapirtillä laitetaan jenkaksi Vuoden Kylä valinnan kunniaksi 

Päijät-Hämeen Vuoden Kylää päästään juhlistamaan lauantaina 4.5. klo 14 alkaen. Maakunnallinen Kyläkalaasi järjestetään Päijät-Hämeen Vuoden Kyläksi 2024 valitussa Vesivehmaan kylässä Asikkalassa. Tapahtumapaikkana on Jenkkapirtti (Anianpellontie 718), jossa juhlapuheiden, kylän ryhmien esitysten lisäksi on ruokailu ja kakkukahvi. “Kyläläiset ovat isolla joukolla järjestämässä tapahtumaa ja huomionosoitus kylätyöstä on ainutlaatuinen”, kertoo Päijät-Hämeen Kylien kyläaktivaattori Tiina Västilä. 

Kyläjuhlat jatkuvat iltaseitsemään asti, sillä tilaisuudessa päästään kuulemaan katsaus Vesivehmaan historiaan sekä jaetaan liikuntaseura Vesivehmaan Vireen omat seurapalkinnot. Tunnelmaa loihtii myös musiikin moniammattilainen Teemu Harjukari Asikkalasta. Näitä juhlia ei voi juhlia ilman letkajenkkaa ja luvassa myös yhteistanssi. 

Vuoden Kylää ovat palkitsemassa Asikkalan kunta, Päijät-Hämeen Liitto, Järvi-Hämeen Osuuspankki sekä Päijät-Hämeen Kylät. Paikalla on myös Vuoden Kyläksi 2023 valittu Tennilä-Voistion kylä luovuttamassa kylien kiertopalkinnon sekä juhlassa kylätoiminnan tunnustuspalkinnon saavat Kurhila-Hillilä Asikkalasta ja tsemppipalkinnon Suopelto Sysmästä.  

Tervetuloa mukaan viihtymään iloiseen kyläjuhlaan.