Ajankohtaista
helmi 26

Lapset ja nuoret mukaan -webinaari

Ilmoittaudu mukaan torstaina 4.4.2024 klo 17.30-19.00 järjestettävään webinaariin. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteydellä ja osallistumislinkki tilaisuuteen lähetetään noin päivää ennen tilaisuutta ilmoittamaasi sähköpostiin. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Webinaarin aiheita mm. Millaista on nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta ja mitä on osallisuuteen kasvaminen Lisäksi kuulemme miten Arrakosken kylässä on saatu nuoret mukaan toimintaan sekä miten Nuoriso-Leader projektit tukevat nuorten omien ideoiden toteuttamista kylissä.

Tilaisuuden puheenvuorot:
JEP Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta – Emmi Syrjäläinen ja Veera Henriksson, Kansalasiareena
Lasten ja nuorten osallisuus – Hanna Särkiö, osallisuuden asiantuntija
Nuoriso-Leader – Tiina Västilä, nuorisoaktivaattori Päijänne-Leader ry