Ajankohtaista
marras 01

Mistä löytyy Päijät-Hämeen Vuoden Kylä 2024?

Päijät-Hämeen Vuoden Kylä 2024 haku on käynnissä marraskuun ajan. Kyliltä toivotaan pitkäaikaista kehittämistä, uusia innovaatioita ja yhteisöllisyyden voimaa. Päijät-Hämeen Vuoden Kyläksi hakea voi kaikki päijäthämäläiset kylät ja kaupunginosat. *Aiemmin valituilla 5 vuoden karenssi. Valintaraati kokoontuu joulukuussa, ja Vuoden Kylä julistetaan tammikuussa. Maakunnallista kyläjuhlaa, Kyläkalaasia tullaan viettämään voittajakylässä.

Valintaraati koostuu:
Päijät-Hämeen Kylien kyläjaosto
Päijänne-Leader ry:n edustaja
Päijät-Hämeen liiton edustaja
Päijät-Hämeen Vuoden Kylä 2023 edustaja (Tennilä)
Päijät-Hämeen Vuoden Kylä 2023 kunnan edustaja (Hollola)
Paikallismedian edustaja
Yhteistyökumppani Osuuspankin edustaja

Hakulomake on aktiivinen marraskuun. Lomake löytyy täältä