Ajankohtaista
kesä 21

Maakunnallinen Kyläkalaasi 5.8. Tennilässä

Maakunnallinen Kyläkalaasi järjestetään Vuoden Kylässä Tennilä-Voistiossa

Päijät-Hämeen Vuoden Kylää päästään juhlistamaan lauantaina 5.8. klo 15. Maakunnallinen Kyläkalaasi järjestetään Päijät-Hämeen Vuoden Kyläksi 2023 valitussa Tennilä-Voistion kylässä Hollolassa. Tapahtumapaikkana on Santaveräjän tanssilava (Tenniläntie 801, Hollola), jossa juhlapuheiden lisäksi on kylän ryhmien esityksiä sekä tietenkin kakkukahvit.

Kyläläiset ovat ilolla järjestämässä tapahtumaa, sillä huomionosoitus kylätyöstä on ainutlaatuinen. Vuoden Kylää palkitsemassa ovat Hollolan kunta, Päijät-Hämeen Liitto, Päijät-Hämeen Osuuspankki sekä Päijät-Hämeen Kylät. Paikalla on myös Vuoden Kylä 2022 Vuolenkoski luovuttamassa kiertopalkinnon.

Kyläjuhlat jatkuvat iltaan asti
Perinteiset Tennilän Kantrit jatkaa kyläjuhlaa klo 17 eteenpäin. Kantreilla esiintyy Saska Helmikallio sekä Ilpo Kaikkonen. Pöydät notkuvat myynnissä olevista suolaisista ja makeista herkuista. Tekemistä tapahtumassa on koko perheelle ja sinne on vapaa pääsy.