Ajankohtaista
touko 04

Haussa kyläaktivaattori!

Päijänne-Leader ry hakee kyläaktivaattoria 1.7.2022 (tai sopimuksen mukaan) -31.7.2023 väliselle ajalle. Tehtävä on nykyisen aktivaattorin määräaikainen sijaisuus.

Kyläaktivaattorin tehtäviin kuuluvat viestintä, kyläyhteisöjen avustaminen ja neuvonta, koulutusten ja tapahtumien järjestäminen, edunvalvontaan ja sidosryhmäyhteistyöhön liittyvät tehtävät sekä jaoston sihteerinä toimiminen.

Edellytykset
Kyläaktivaattorilta odotamme soveltuvaa koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään myös kylä- ja yhdistystoiminnan vahvaa tuntemusta, laajaa näkemystä maaseudun elämästä ja kulttuurista, viestintäosaamista ja tietoteknisiä taitoja. Hyvät verkostoit eri toimijoihin Päijät-Hämeessä ovat eduksi. Lisäksi työssä menestymistä edesauttavat aiempi kokemus maaseudun kehittämistyöstä sekä EU-osarahoitteisesta hanketyöstä.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja koska toiminta-alue on laaja, edellytämme valmiutta oman auton käyttöön. Työpiste sijaitsee Vääksyssä, osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista. Koeaika on 4 kk.

Päijänne-Leader ry on paikallinen Leader-ryhmä, jonka tehtävänä on aktivoida alueen toimijoita kehittämään omaa aluettaan ja toimintaansa, neuvoa hankkeiden hakemiseen ja toteuttamiseen liittyvissä asioissa sekä rahoittaa paikallisia hankkeita.
Osana kehittämistoimintaansa Päijänne-Leader hallinnoi Päijät-Hämeen Kylät – maakunnallista kylien kehittämisjaostoa. Päijät-Hämeen Kylät kannustaa Päijät-Hämeen alueella olevien yhdistysten, yhteisöjen ja kylien asukkaita yhteistoimintaan kotiseutunsa kehittämiseksi. Toiminnan tarkoituksena on säilyttää kylät elinvoimaisena ja lisätä kehittämiseen liittyvää osaamista. Toiminta-alueena on Päijät-Häme.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV tulee toimittaa 25.5.2022 klo 23.59 mennessä sähköisesti osoitteeseen anu.taipale@paijanne-leader.fi.
Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun 30.5.

tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja:
kyläaktivaattori Henna Pirkonen, puh. 044 712 4208
toiminnanjohtaja Anu Taipale puh. 040 764 2462