Ajankohtaista
elo 11

Kolme podcast-jaksoa seksuaalisuudesta / Lahden Seta

Lahden Seta julkaisee Pride-viikon kunniaksi kolme jaksoa, joissa keskustellaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen identiteetistä, oikeuksista ja kokemuksista. Podcast-sarja toteutettiin Heimohautomo-hankkeen kanssa yhteistyössä, sillä aihe on tärkeä ja vaatii lisää yleistä keskustelua. Hankkeen näkökulmana toteutuksessa oli uudistaa kansalaistoimintaa, tuomalla uusia työkaluja erityisryhmää edustavien kansalaistoimijoiden käyttöön. Podcastit ovat mainio keino keskustella täsmäaiheista. Valitettavasti liian harvat kansalaistoimijat hyödyntävät vielä podcasteja osana toimintaansa.

Podcastit ovat nykyisin hyvin suosittuja, sillä niitä voi kuunnella missä vain ja minä hetkenä hyvänsä. Suurin osa kuuntelijoista kuuntelee mm. lenkkeillessä, kokatessa tai autolla ajaessa haluamiansa jaksoja. Podcasteja kuunnellaan yleisesti netin kautta kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Lahden Setan podcast-kokeilun jaksot löydät SoundCloud-palvelusta. Palvelun käyttäminen on ilmaista kuuntelijalle.

Alta löydät minisarjan julkaisut!

Jakso 1

 

Jakso 2

 

Jakso 3