Ajankohtaista
maalis 23

Avoimet Kylät -päivä 12.6.2021

Avoimet Kylät -päivää vietetään jälleen 12. kesäkuuta 2021!

ILMOITTAUTUMISLOMAKE Avoimet Kylät -päivään

MAALLE ASUMAAN -ilmoitus

Avoimet Kylät -päivän teemoina ovat tänä vuonna erityisesti maallemuutto ja lähimatkailu. Tapahtuman sisällöt voivat olla esimerkiksi etänä tutustuttavia digitaalisia sisältöjä tai fyysisesti koettavia luontokohteita. Viime aikoina esiin noussut maallemuuttointo kannattaa sisällöissä hyödyntää ja esitellä kylien vetovoimatekijöitä erilaisin tavoin.

Somessa käytämme hästägejä #AvoimetKylät #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan. Päijät-Hämeen Kylien nettisivujen kautta voi vaikka heti käydä ilmoittamassa päivän sisällöksi digitaalista sisältöä, luontokohteen tai oman kylän tonttipörssin. Kannustamme mukaan tapahtumaan kylien lisäksi kaikkia alueemme kuntia, jotka voivat markkinoida esimerkiksi kylien tontteja ja asuntoja.

Avoimet Kylät -päivän pääkanavat ovat kylien ja kuntien omat verkkosivut ja some-kanavat. Linkit ja muut kohteet kerätään koko Suomen kattavalle tapahtumakartalle. Tapahtumapäivän sisältö on tutustuttavissa koko kesän eli kerätyn materiaalin avulla voi omaan tahtiin matkustella joko omalta kotisohvalta digitaalisen materiaalin turvin tai lähimatkailuna kiertää erilaisia luontokohteita koronaturvallisesti.

Osoitteesta avoimetkylat.fi löytyy valmista materiaalia päivän markkinointiin kylien ja kuntien omissa kanavissa.

Digitaitoja voi kehittää kevään aikana erilaisissa koulutuksissa, joiden sisällöt ja tarkemmat tiedot päivittyvät Päijät-Hämeen Kylien facebook-sivuille.

 

Lisätietoja:
www.facebook.com/PaijatHameenKylat
www.phkylat.fi/avoimetkylat

Henna, kyläaktivaattori
044 712 4208
info(at)phkylat.fi
PÄIJÄT-HÄMEEN KYLÄT
www.phkylat.fi
www.avoimetkylat.fi