Ajankohtaista
syys 18

Kyläkahvit: Kotivara 22.9.2020 Klo 18.00 – 19.30

Tervetuloa Kyläkahveille aiheesta KOTIVARA 22.9.2020 klo 18.00
Paikka: Galleria Pikantti, Keskustie 16, 17500 Padasjoki

_______________

Päijät-Hämeen Kylät ja Heimohautomo järjestää yhteistyössä Itä-Hämeen Marttojen kanssa osallistavan infoillan:
Miten voit varautua kotivaran avulla esimerkiksi pidempään sähkökatkoon tai sairastumiseen.
Paikalle voi saapua kaiken ikäiset!
Kyläkahvit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia kohtaamispaikkoja.

_______________

Tietoa ja turvaa kylillä -hanke:
Hankkeen aikana järjestetään mm. kyläiltoja ja kouluvierailuja sekä kylien yleisötapahtumien toiminnallisia infopisteitä. Tapahtumissa ja vierailuilla käydään läpi kotitalouksien ja kylän turvallisuuteen liittyviä asioita lähinnä kotivaran näkökulmasta. Alueen asukkaita innostetaan omatoimiseen varautumiseen ja toiminnassa läpileikkaavana teemana on erilaisiin häiriötilanteisiin varautuminen. Keskeisiä yhteistyötahoja hankkeen toiminnan totuttamisessa ovat alueen yhdistykset kuten kylä- ja marttayhdistykset sekä alueen koulut. Toiminnan tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä ja vahvistaa toimintaan osallistuvien osaamista häiriötilanteisiin varautumisessa. Tyypillinen arjen häiriötilanne on esimerkiksi sähkökatko tai sairastuminen.
_______________
Lisätietoa kyläkahveista:
Henna
044 712 4208
info(at)phkylat.fi