Ajankohtaista
huhti 07

Millaista pop-up -toimintaa haluat kokeilla asuinalueellasi?

Huom! Kyläprojektien pop-up-idea -kysely on päättynyt. Kiitos vastauksista! 100 euron lahjakortin voitti arvonnassa Sirpa Kinnari Lappilan kylältä. Toiminta jatkuu kyselyn tuloksien tutkimisella. Syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana kyläprojekteja testaillaan eri alueilla.

Etsimme kyläprojekti pop-up -ideoita Päijät-Hämeestä, Iitistä ja Pertunmaalta! Haettava idea voi liittyä mihin tahansa kiinnostavaan yhteiseen toimintaan asuinalueellasi. Se voi olla luontopolun suunnittelua, uuden harrastuksen kokeilua asuinalueella, kylätapahtuman kehittämistä, hylätyn rakennuksen kunnostamista nuorten airsoft-harrastukselle tai mitä muuta tahansa kiinnostavaa.

Tässä vaiheessa keräämme mahdollisimman paljon erilaisia ideoita kyselyllä. Kyselyn yhteydessä voit osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortti toimii valinnan mukaan joko Keskon tai S-ryhmän toimipisteissä. Vastausaika päättyy su 31.5.2020. Arvonta suoritetaan 2.6.2020. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Vastaa kyselyyn tästä!

Pop-up -projektien eteneminen:
1. Ideoiden kerääminen kyselyllä
2. Innokkaiden asuinalueiden valitseminen
3. Asukkaiden ja muiden toimijoiden kokoaminen
4. Jatkoideointi
5. Pop-up -toiminnan kokeilu

——————————————–
Joonas Karhinen
Yhteisöaktivaattori | Heimohautomo
044 – 767 1314 | joonas.karhinen@paijanne-leader.fi
——————————————–
Heimohautomo -hanke sparraa yhteisöjen toimintaa Päijät-Hämeessä, Iitissä ja Pertunmaalla. Me autamme maaseudun asuinalueita kehittämään yhteisöllisyyttä. Uskomme yhteisöllisyyden lisääntyvän tekemisen kautta. Synnytämme alueelle uusia yhteisöllisiä projekteja ja kehitämme jo olemassa olevia. Järjestämme erilaisia työpajoja, koulutamme järjestöjä ja innostamme paikallisia toimimaan yhdessä.
heimohautomo.fi | paijanne-leader.fi | phkylat.fi