Ajankohtaista
touko 20

Osallistu yhdistyskyselyyn ja voit voittaa 100 euroa!

Vastaaminen kestää arviolta 2 – 3 minuuttia.

Kyselyllä tutkitaan Päijät-Hämeen, Pertunmaan ja Iitin yhdistysten koulutustarvetta. Yhdistys voi olla kyläyhdistys, nuorisojärjestö tai mikä tahansa muu voittoa tavoittelematon yhteisö. Tuloksien myötä Heimohautomo auttaa yhdistyksiä parantamaan tilannetta järjestämällä koulutuksia, työpajoja sekä tukemalla vahvistamista tarvitsevissa asioissa. Valitsemme vastauksien perusteella sopivat kehitettävät kohteet.

Tähän kyselyyn vastaamalla voit osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortti toimii valinnan mukaan joko Keskon tai S-ryhmän toimipisteissä. Arvonta suoritetaan pe 31.5.2019. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

KYSELYYN PÄÄSET TÄSTÄ!