Ajankohtaista
touko 25

Kylätalot Airbnb-majoituspalveluun -etäkoulutus

Majoitustoiminta tuo kaivattuja lisätuloja kylätaloille. Lisätulot voi käyttää ylläpitokuluihin, korjauksiin tai vaikka kyläyhteisön juhlaan. Airbnb-alusta on näppärä ja helppokäyttöinen väline, kun halutaan vuokrata kylätaloa majoittujille. Lyhytaikaista majoitustoimintaa kannattaa miettiä joko pitkäkestoisemmin, vaikka kesän ajaksi tai alueella järjestettävän suuremman tapahtuman aikaan. Useimmista kylätaloista löytyy soveltuva huone, joka voidaan muuttaa majoituskäyttöön tai vaihtoehtoisesti juhlasalista saadaan tehtyä hostellityyppinen tila tapahtuman ajaksi.

Airbnb -majoitusalustalle kylätalon voi ilmoittaa ilmaiseksi. Palvelu on maailman suosituin ja kylätalo voi olla varma, että majoituksen etsijät löytävät kohteen paremmin kuin kylätalon omilta kotisivuilta. Airbnb-palvelu hoitaa veloitukset helposti, eikä laskuja tai käteistä tarvitse siirrellä.

Kylätalot Airbnb-majoituspalveluun -etäkoulutus
Ke 10.6. klo 16.30 – 18
Vetäjinä Salla Jutila Lapin Yliopistolta sekä Joonas Karhinen Heimohautomo-hankkeesta.

Sisältö

  • Taustaa Airbnb:stä ja matkailun jakamistalouden yleisesti
  • Kohde tai elämys Airbnb-alustalle, step-by-step -ohjeet
  • Huomioon otettavia asioita vastuullisessa Airbnb-toiminnassa

Etäkoulutukseen osallistuminen
Etäkoulutus on ilmainen. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Tapahtumalinkki ilmestyy tälle sivulle noin viikkoa ennen tapahtumaa. Voit myös tilata tapahtumalinkin sähköpostiisi. Tilaa tapahtumalinkki tästä! Tietokoneella tapahtumaan pääsee osallistumaan nettiselaimen kautta. Microsoftin Teams -sovellus tulee ladata, jos haluaa osallistua etäkoulutukseen kännykällä.